Frigolitskyltar, frigolitbokstäver och produktmodeller i Frigolit – ett lätt val även för plånboken!

I vår moderna produktionsanläggning tillverkar vi expomaterial i Frigolit t ex:

Frigolit är ett så kallat degenererat varumärke för cellplast och används oftast som isolerings- eller förpackningsmaterial. Dock ska inte dessa produkter och material förväxlas med de material vi använder för våra produkter. Huvudsakligen använder vi materialet Frigofoam som är en helt slät Frigolittyp som inte smular. Frigofoam är mycket populär för frigolitloggor och frigolittexter. Vi använder även frekvent materialet EPS S300, vilken är den hårdaste typen av Frigolit och lämpar sig mycket väl för produktion av produktmodeller, större frigolitbokstäver eller större frigolitskyltar.

Både Frigofoam och EPS S300 lämpar sig mycket väl för användning utom- såväl som inomhus. Frigolittexter och frigolitloggor är, tack vare sina medföljande monteringsmallar och vår monteringsbeskrivning, mycket enkla att montera. Vi kombinerar ofta Frigoliten med t ex laserskuren plexi/akryl eller vinylfolie för att ytterligare förhöja intrycket. Frigolit är även ett mycket formbart material och vi kan skapa produktmodeller och produktkopior i gigantiskt eller förminskat format av de flesta objekt. Något som blivit mycket populärt hos mässutställare.

Välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion!