Frigolitbokstäver och produktmodeller i Frigolit är ett lätt val, även för plånboken!

Få, om några, skyltar är så lämpliga för användning på mässor som skyltar i Frigolit.

Den lätta och helt släta Frigoliten Frigofoam är ett fantastiskt material som ger loggor och texter en intressant och uppseendeväckande “look” som sticker ut från monterväggen i äkta 3d. Tack vare materialets rimliga pris i kombination med en effektiv produktionsmetod blir priset ofta en glad överraskning.

Loggor och texter är enkla att montera och levereras alltid i en monteringsmall. För en tydligt illustrerad monteringsguide klicka här.

För större texter, logotyper, fristående bokstäver eller produktmodeller använder vi ofta den otroligt starka och hårda Frigoliten EPS S300 vars ytstruktur påminner om en målad betongvägg.

Båda typerna av Frigolit kan förses med blanka laserskurna fronter i akryl / plexiglas, vilket ytterligare förhöjer intrycket.

Bilder på våra  frigolitskyltar i olika material finner du här.

Önskar du ett snabbt och förutsättningslöst pris på din nästa exponering behöver vi, i princip, bara få loggan eller texten i så kallat vektoriserat format (EPS-, Ai- eller PDF-fil) samt en angivelse av önskad storlek t ex bredd. Klicka här för att komma till vårt enkla offertformulär.

Har du frågor så finner du en hel del svar på vår “Frågor & Svar”-sida. Naturligtvis är du alltid också mycket välkommen att kontakta oss via mail eller telefon.