Scandexpo – frigolitfabriken som kan frigolitedesign!

Efter ytterligare ett hektiskt år med konstant utökning av verksamheten kan vi nog med gott samvete kalla oss Skandinaviens största tillverkare av exponeringsmaterial i Frigolit.

I Frigolitfabriken har kapaciten utökats med ytterligare en lackeringslinje för att även i fortsättningen kunna garantera snabba och framförallt säkra leveranser av frigolitloggor, texter och frigolitskyltar. Frigolitfabriken har de senaste åren kompletterats med en hårdplastavdelning där vi laserskär Akryl / Plexiglas, ofta som ytskikt för våra frigolitloggor men även som rena akrylskyltar.

I hårdplastfabriken finns även en stor CNC-fräs där vi kan fräsa i de flesta material såsom Forex, Alubond, naturträ, MDF mm. I CNC-fräsen tillverkar vi ofta många av de mässmodeller / åskådningsmodeller som vi levererar.

Lokalerna har utökats till en skyltfabrik på knappt 1000 m2 och expansionen fortsätter men i en takt som medger stark ekonomi och därmed en säkerhet för våra medarbetare, kunder och leverantörer.

Vi ser med tillförsikt mot framtiden och fortsätter kämpa för att vara det givna valet för våra kunder!

Lars, Johan, Jörgen, Tobias, Anders, Patrik, Ludvig & Emelie