Reklamflaggor till fabrikspriser

Ladda ner vår prislista med Sveriges bästa flaggpriser!

I vår prislista hittar ni vårt stora flaggsortiment med Sveriges bästa priser. Passa på och fylla på nu innan sommaren. Vi hjälper gärna till med orginalarbetet,

Kontakta oss

Har ni frågor eller vill beställa så kan ni använda vårt kontaktformulär nedan. Alternativt kan ni alltid ringa eller kontakta oss via chatten.

  Bevisa att du är människa genom att välja Bil.

  Svensk tillverkning - snabba leveranser

  Vi tillverkar alla våra produkter i egen fabrik och har 6 st symaskinslinjer med mycket rutinerade sömmerskor som varje dag gör sitt bästa för tillverka en riktigt bra textilprodukt.

  År 2013 började vi bygga upp en komplett flaggfabrik och idag har vi en betydande produktionskapacitet med 4 st printlinjer. 2 st med direktsublimering på textil vilket ger fantastiskt bra genomtryck och därför är det givna alternativet för t ex beachflaggor och reklamflaggor samt 2 st med sublimering via papperstransfer som ger en oslagbar detaljrikedom på standar, bordsflaggor etc.

  Vi tror att kraven på kvalitet i färghållning och sömnad i kombination med snabba och säkra leveranser gör att svensk tillverkning är ett mycket starkt kort.

  Mallfiler

  Mallfiler till våra beachflaggor hittar ni här. Kontakta oss gärna om ni behöver hjälp mer orginalfilerna.