Flaggor

År 2013 började vi bygga upp en komplett flaggfabrik och idag har vi en betydande produktionskapacitet med 4 st printlinjer. 2 st med direktsublimering på textil vilket ger fantastiskt bra genomtryck och därför är det givna alternativet för t ex beachflaggor och reklamflaggor samt 2 st med sublimering via papperstransfer som ger en oslagbar detaljrikedom på standar, bordsflaggor etc.

Vi tror att kraven på kvalitet i färghållning och sömnad i kombination med snabba och säkra leveranser gör att svensk tillverkning är ett mycket starkt kort. Vi tillverkar därför alla våra produkter i egen fabrik och har 6 st symaskinslinjer med  mycket rutinerade sömmerskor som varje dag gör sitt bästa för tillverka en riktigt bra textilprodukt.

Vi direktimporterar i princip all hårdvara direkt från tillverkare runt om i världen helt utan mellanhänder vilket säkerställer en relevant prisbild och ett starkt sortiment vare sig det gäller marmorfötter, bordsflaggstänger, vackra tyger, snoddar, tofsar eller t ex kantband.

 

Flaggprodukter vi tillverkar är bland annat:

Beachflaggor

Reklamflaggor

Standar

Vimplar

Nationsflaggor

Butiksflaggor

Båtvimplar

Ordensband

Flaggspel

Vepor

 

Välkommen att kontakta vår flaggexpert Johanna Åkesson på vårt dotterbolag Fabrikator AB johanna@fabrikator.se eller 0413-271 07.

Flagga 4
Flagga 9
Flagga 2
Flagga 7
Flagga 6
Flagga 5
Flagga 1
Flagga 3